maandag 17 april 2017

Staan, zitten, liggen, chillen

Podium, bank, tafel én fauteuil, de FlexRelax combineert het allemaal in één meubel. Oerdegelijk, duurzaam en multifunctioneel, in een handomdraai aan te passen aan verschillende omstandigheden. Ideaal voor horecazaken, recreatie- en attractieparken, catering, events en festivals. Puur Dutch design van drie jonge industrieel ontwerpers. 

Een comfortabele loungeplek is gemakkelijk om te toveren tot een relaxte lunch/-diner setting voor acht personen. Of de FlexRelax is in te klappen tot een podium voor theater, sprekers of muziekoptredens. De gasverenconstructie vergemakkelijkt het veranderproces en kost geen enkele kracht of energie.


De Govaplast-planken zijn eenvoudig schoon te maken; het materiaal kan niet verweren. Ze zijn vervaardigd uit gerecycled kunststof, waardoor onnodige bomenkap tegen wordt gegaan en plastic afval juist nieuw leven in wordt geblazen.

Het duurzame meubel is compact op te bergen door de banken van de tafel te halen en over het tafelblad heen te schuiven. Deze ingeklapte stand is dan nog (omgekeerd) stapelbaar waardoor je meerdere meubels gemakkelijk opbergt.

FlexRelax is een product van STAATT. Een jong bedrijf, opgericht door Sebastian Althof, Menno Aquina en Luc Sijbers. In 2016 kwamen ze op de markt met hun eerste noviteit. ,,We staan voor eerlijk Dutch design, dat in Nederland is ontwikkeld en geproduceerd.''

Geen opmerkingen:

Een reactie posten