maandag 5 december 2016

Boost je omzet met online training

Drie specialisten in de horecamarketing en communicatie lanceren ‘Boost je omzet’. Horecaondernemers krijgen tips en tools om hun omzet te verhogen met een online programma van 24 dagen, verdeeld over twee maanden. ,,Aan het eind heb je op het gebied van communicatie, sociale media, gastvrijheid en evenementen een groot aantal stappen gezet waardoor je blijvend meer omzet genereert’’, beloven de initiatiefnemers. 

vlnr:
Esther Borggreve, Petra Venekamp, Bianca Roemaat
‘Boost je omzet!’ is een samenwerking tussen Esther Borggreve (Queen of Hearts), Petra Venekamp (ConcreetAdvies) en Bianca Roemaat (Roux Communicatie). Zij introduceren het initiatief officieel tijdens de Horecava, 9 tot en met 12 januari in RAI Amsterdam.

De online challenge bestaat uit acht thema’s. Aan de orde komen social media, reviews, persberichten, samenwerken, menukaart, gastvrijheid, digitale nieuwsbrieven en de website. Verdeeld over acht weken, krijgt de deelnemer elke week drie mails over een thema.

Naast informatie en tips, gaat de horecaondernemer wekelijks aan de slag met opdrachten. Daarmee zet hij de informatie direct in om meer omzet te genereren. Verder krijgt hij twee telefonische adviesgesprekken met één van de drie experts. Daarnaast ontvangen deelnemers feedback op een Facebookposting en een persbericht.

De kosten bedragen €99,00 exclusief BTW. ,,Dat verdien je dubbel en dwars terug met de ideeën en acties die we aanreiken’’, aldus de drie professionals die gespecialiseerd zijn in social media, marketing, bedrijfsadvies en communicatie. Ze kennen de branche door hun jarenlange werkervaring bij werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland (Esther), internationale hotellerie (Petra) en vakblad Misset Horeca (Bianca).

Volgende week staan hier enkele reacties van ondernemers die het programma uittesten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten