maandag 31 oktober 2016

Cocktails uit mooie machine

Cocktail-box is de winnaar van de Columbus Trophy, die op 10 oktober werd uitgereikt op de BBB in Maastricht. Dit Duitse bedrijf bouwt cocktail-
machines in een stijlvol design. Het oog wil namelijk ook wat in de gastronomie.


Cocktail-box staat voor de gemakkelijke bereiding van cocktails van enkel verse ingrediënten. Het concept kan zowel worden gehuurd als gekocht als een complete mobiele bar, óf als vaste installatie in foodtrucks of bars. Met tiptoetsen geef je aan welke cocktail je wilt tappen: een Piña Colada, Sex on the Beach of een Surprise. Een mooie tool voor de horeca.

De innovatie is afkomstig uit Duitsland. De Columbus Trophy is namelijk uitgegroeid tot een internationale competitie. De trofee is een aanmoedigingsprijs voor startende ondernemers, die succesvol zijn als leverancier aan de hospitality, of een innovatief hospitality concept hebben ontwikkeld. De winnaar wordt beloond met een bedrag van 2500 euro en krijgt internationale erkenning.

De tweede plaats is voor Mitchell Ariaans van Internet Hotspot. De Nederlander houdt zich bezig met een marketingproduct dat speciaal ontwikkeld is voor de hospitality industrie. Met Wi-Fi van Internet Hotspot is het mogelijk om gegevens van gasten te verzamelen.


Teun van Leijsen, ook uit Nederland, staat op de derde plaats. De ondernemer presenteert met Stoov een innovatief en duurzaam stoelverwarmingssysteem, zodat gasten er comfortabel en warm bij zitten op het terras als het wat frisser wordt. Stoov was begin dit jaar ook al genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2016 in de categorie Concepts, Interior & Design.

De zeven andere finalisten komen uit Groot Brittannië (het product Wingfield), uit Zwitserland (Frecious), Duitsland (Fridge Tent) en nog vier uit Nederland (Osquar, Fastpricing, Kevergenever en Butlaroo).

 Winnaars Columbus Trophy 2016. Rechts Christoph Poos van Cocktailbox.

Wie meer wil weten van de Columbus Trophy kan contact opnemen met Maarten Maijs van het secretariaat: columbustrophy@servicecenter4h.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten