maandag 11 juli 2016

Strandkorf met usb

Fautuin – een samentrekking van fauteuil en tuin – is een luxe strandkorf die elektrisch verstelbaar en helemaal afsluitbaar is. Hij is voorzien van een usb-lader voor de e-reader, tablet of smartphone. De strandkorf anno 2016.

Ideaal in de zomer voor strand-
paviljoens, golfbanen, wellness-
bedrijven en luxe hotels met een tuin of zwembad. Gaat het regenen, dan sluit je de Fautuin en blijven kussens en spullen droog. Omdat hij weerbestendig is, is hij ook geschikt voor het winterterras. De usb-lader maakt hem helemaal up to date.

Ontwerper is Frank Dekker uit het Overijsselse Westerhaar. Vorig jaar kreeg hij patent op de werking. ,,Er zijn nog geen elektrische tuinstoelen op de markt en al helemaal geen afsluitbare waterdichte opties. Vandaar.’’

Dekker wil het segment tuinstoelen, strandstoelen en beachbedden optrekken naar het niveau van de relax-fauteuils. De rugleuning en voetenbank zijn traploos elektrisch te verstellen. Hij kan zelfs helemaal vlak. De prijs? Vanaf €2750. Die investering verdient zich zelf terug, bijvoorbeeld met een verhuurprijs van €30 per dagdeel, stelt Frank Dekker.

De zijwangen zijn van geperst bamboe, milieuvriendelijk dus. Het frame is gepoedercoat en de bekleding is leverbaar in verschillende kleuren. De kap en de matras zijn los te koop en dus simpel uit te wisselen, bijvoor-
beeld voor schoonmaak of een oranje kleur op Koningsdag.

De tweepersoonskorf is gebouwd van kwalitatief zware materialen, maar door middel van het transportsysteem is hij eenvoudig te verplaatsen. De technische onderdelen zijn goed te bereiken. En de Fautuin is hufterproof. Maar wie wil zo’n mooie strandkorf nu vernielen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten