maandag 7 juli 2014

Nieuw terrasmerk: are you ready to lounge?

Higold, exclusief outdoormeubilair. Voor de lancering liet dit nieuwe merk een clip maken over de Shenzhou X-serie. Het grappige filmpje (zie onderaan) is geïnspireerd door de vormen en lijnen van de spaceshuttle, die in China de lucht in ging. Are you ready to lounge? 

Shenzhou X is één van de vele series uit de Higold-collectie. Met de clip zette Higold in februari symbolisch voet aan de grond in Nederland; dit was tevens de lancering voor de uitrol in de rest van Europa.

Het trendy merk staat voor luxe, comfort, stijl, wellness. Er is keuze uit loungesets, dinersets, barsets, loungestoelen, tafels, banken, krukken, handige wannahaves en sfeervolle accessoires. Vernieuwende designs, originele vormen en onderhoudsvriendelijke en weerbestendige (Sunbrella) stoffen vormen de kenmerken. Het exclusieve outdoormerk is dan ook bedoeld voor de top van de markt, zeg het middelhoog tot hoog segment in de hospitalitybranche.

De collectie York
De primeur was voor De Leest in Vaassen. Driesterrenchef Jacob Jan Boerma had in maart de eer de eerste Higold loungeset in ontvangst te nemen, type York. Zijn liefde voor kwaliteit, creativiteit en exclusiviteit gaat immers verder dan wijn en spijs.

Ook cocktailbar Spark van het Hilton in Den Haag is in juni compleet ingericht met de serie York. De chique outdoor meubels geven het terras een trendy look & feel. De Shenzhou X, ja die van het filmpje, prijkt aan de voorzijde van het viersterren boutiquehotel Huis Vermeer in Deventer.

Onlangs beloonde de Red Dot-vakjury het merk met de fameuze Red Dot product design award 2014. De internationale prijs is uitgereikt op 7 juli in het Design Museum in het Duitse Essen. Een mooie stimulans voor het merk! Het Higold-team viert dit succes door een korting van 25% op alle terrasmeubelen te geven. Deze geldt tot en met 31 juli 2014.

Studio Senses

Kaja Interieurs heeft het recht om Higold exclusief in Europa te verkopen. Het terrasmerk heeft nu nog een shop-in-shop in de vestiging in Rijssen. Vanaf oktober is de volledige outdoorcollectie te zien in Studio Senses, een nieuw belevingscentrum dat zijn deuren dan opent in Zwolle. 

Negen professionele sfeer- en smaakmakers zorgen op 4600 m² dat het een echt belevingscentrum wordt, waar de ‘senses’ ofwel zintuigen geprikkeld worden. Het zijn allemaal dochters van horecagroothandel Hanos. De partners bundelen hun krachten met belevingsprogramma’s die op de horeca zijn afgestemd. Met gevestigde namen als Kaja Interieurs, Van Gestel Grootkeukentechniek, Van der Zee Vlees, Wijnhuis Fourcroy, All Weather Chair, Stack Chairs en typische Hanos-concepten als biologische koffie en thee. Nieuwkomers in dit plaatje zijn Higold en Distrivers. De laatste staat voor ‘hospitality in de zorg’ en valt sinds 2013 voor 100% onder Hanos.

,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten