maandag 2 juli 2012

Service voor dansende dames

Ik kan niet goed lopen op hoge hakken, laat staan dánsen. Dus wie weet zijn de soepel zittende ballerina’s van Flat-o-Matic een uitkomst voor mij. Ze zijn in eerste instantie echter niet bedoeld voor de dansvloer, maar voor de afterparty.Flato-o-Matic is opgericht door vijf studentes van Fontys ACI in Tilburg. Voor het project Jong Ondernemen kregen ze de opdracht een eigen bedrijf op te zetten. Daarbij gingen ze uit van hun eigen ervaring: pijnlijke voeten na het dansen op hakken.

De oplossing die de vijf dames van Flat-o-Matic bedachten: oprolbare ballerinaschoentjes die je uit de automaat kunt trekken. Ze worden met een tasje geleverd om de eigen ‘killer heels’ in de garderobe op te bergen. Comfortabel, gemakkelijk in gebruik én trendy.

De schoentjes zijn voor € 6,- verkrijgbaar in drie kleuren: glanzend zwart, mat beige en panterprint, in de maten S (schoenmaat 36-37), M (38-39) en L (40-41). Twee uitgaansgelegenheden bieden ze aan: Café Philip in Tilburg en Club 22-24 in Doetinchem.
                                                   
Het studentenbedrijfje blijft na afloop van de studie bestaan. Woordvoerster Nique Florenza: ,,We moeten nog wel een nieuw bedrijfsplan schrijven. In ieder geval willen we de schoentjes ook los aanbieden, zodat de horeca de automaat niet persé hoeft aan te schaffen. Dat is wat laagdrempeliger. En we moeten zorgen voor meer naamsbekendheid.’’ Bij deze!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten