maandag 18 juni 2012

Even voorstellen

Meer dan 25 jaar schreef ik productnieuws voor het grootste vakblad in de branche, Misset Horeca. Het was voor mij een sport om noviteiten op te sporen op het gebied van horecaproducten en diensten. Bij tientallen horecaleveranciers en groothandels heb ik een kijkje achter de schermen mogen nemen. Ik bezocht beurzen als de Horecava in Amsterdam, Venuez in Rotterdam, HorecaEvenTT in Assen. In het buitenland de Anuga en Hogatec (Duitsland), de GastroNord en Vinordic (Zweden). Vanaf 2001 maak ik deel uit van de jury van de Horecava Innovation Award.
Nu begin ik mijn eigen blog met onafhankelijke productinformatie, want van diverse kanten uit de branche krijg ik te horen dat mijn kennis en ervaring niet zomaar verloren mogen gaan.
Heeft u iets nieuws te melden: een echte innovatie, een geweldig idee of een prachtig product, laat het mij dan weten. Liefst via een persbericht met foto.
Sturen naar: lukkezenproductnieuws@gmail.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten