Over mij

Anneke Lukkezen en horecaproductnieuws, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al vanaf 1986 schrijf ik over nieuwe producten en diensten in de gastvrijheidsbranche. Tot maart 2011 voor het vakblad  Misset Horeca. Het is mijn hobby, het is mijn passie. Vandaar dat ik sinds juni 2012 deze blog bijhoud.

Een blog voor de horecaondernemer die op de hoogte wil blijven van nieuwe producten en diensten: innovatief, verrassend, actueel of trendy.
Een blog voor de horecaleverancier die begrijpt dat onafhankelijke informatie meer gewicht in de schaal legt dan reclame of een commercieel pr-verhaal.

Sinds 1986 heb ik me gespecialiseerd in productnieuws voor de horeca. Bij horecaleveranciers en groothandels steek ik mijn licht op. Ik bezoek open dagen en beurzen, zoals de Horecava in Amsterdam, Gastvrij Rotterdam, de beurs Gastronomie in Utrecht en de HorecaEvenTT in Assen. En in het buitenland de Anuga en Hogatec (Duitsland) en de GastroNord en Vinordic (Zweden). Vanaf 2001 maak ik deel uit van de jury van de Horecava Innovation Award, in de categorie Concepts, Interior & Design.


Beste horecaondernemer en horecaleverancier: maak gebruik van deze gratis virtuele showroom. Heeft u iets nieuws te melden: een echte innovatie, een geweldig idee of een prachtig product, laat het mij dan weten.

Beste lezer, de informatie op deze website deel ik met u vanuit een geheel onafhankelijke positie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten